MANFAAT MASKER SEMULAJADI – Kulit Bebas Jerawat & Kekal Awet Muda

Assalamualaikum,

Semua wanita sukakan kulit wajah yang bersih dari jerawat dan ingin kekal awet muda. Betul tak?🙂

Gambar hiasan

Sejujurnya.. I love making my own facemasks…. mudah je nak buat pun, bukannya mcm buat dodol pun.. haha.. yg penting, bila kita buat sendiri, bahannya 100% semulajadi so tak perlu risau dgn chemical2 yg tak patut… dan yg best.. ..saya bleh buat multitask job.. maksud saya.. time bermasker tu boleh kemas rumah,duduk depan laptop..blablabala..Love it .. Okey ni saya senaraikan antara2 bahan2 masker faveret saya.
  • plain yogurt+Vitamin E (kesan: kulit lembut, anjal,dan bebas jerawat)
  • Collagen Powder + plain yogurt OR +toner (Kesan: kulit menjadi lembut, anjal, tona sekata, pori2 mengecil dan yg best remove blackhead.. mmg bestttt)..kalau ikut nutritionist shaklee, dia cadangkan collagen  mix dgn vivix (utk kurangkan garis2 halus) . or collagen  mix dgn vitamin c (jadi mcm scrub)
  • ESP + plain yogurt (kesan: kulit lembut, anjal dan tona sekata)..kadang hanya plain yogurt je tak  buh ape2.. senang..
  • Vitamin E (kesan: kulit lembut,berseri,bebas jerawat..awet muda gitu..)
  • Vitamin C (mix with water.sapu rata seluruh muka – kesannya: kulit bebas jerawat dan cerah sekata)
  • Nutriferon (ni area muka yg ada jerawat, tak perlu sapu seluruh muka…ala2 spot treatment.ia mmg 1st aid dikala diperlukan..kecut jeraawat yg merah2 tu.. love it)
  • Vivix (sapu rata seluruh muka..khasiatnya :kulit lembut, berseri dan awet muda)
  • Alfalfa (ala2 scrub)

*Semua bahan2 di atas adalah semulajadi.. tiada chemical2 yg pelik2… sesuai dgn kulit saya  yg sensitif ni.. dan yg best.. semua bahan di atas ada dlm peti sejuk I…hahahha…dan terus terang saya cakap..sy mmg amalkan.. and memang bestt resultnya.. marvellouss
*Dan oh ya.. masker2 di atas takdela saya pakai semua serentak setiap hari…sbb kalau terlebih masker pun kulit jadi stress nanti… tak pasal2 nnt tak dapat kesan berseri yg kita idam2kan.. hahaha..Saya ada jadual detail bila nak gunakannya…

Siapa2 yg nak resipi face mask di atas dan cara penggunaan yg tepat.. bolehla contact I utk free consultation…ianya EKSKLUSIF untuk Customer saya sahaja.🙂

p.s: Berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai vitamin Shaklee dan membuat pesanan?

___________________________________________________________

Berminat untuk mencuba dan membuat pesanan produk Shaklee. Kini, pembelian produk Shaklee tersangatlah mudah. Dengan hanya klik button di bawah, anda sudah boleh membuat pembelian secara online seperti mana anda membeli di zalora.com atau lazada.com. Hanya dengan menggunakan kad kredit atau kad debit yang ada logo Mastercard atau Visa, semuanya menjadi mudah dihujung jari anda.🙂

 

PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534 
  • Email : Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR MENJADI SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook ”

daftar ahli shaklee

Saya amat berbesar hati sekiranya anda sudi meninggalkan komen dan link contact anda kerana saya pasti membaca dan menjawabnya nanti. Terima kasih!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s