Testimoni Set Kecantikan Shaklee 2

Assalamualaikum,

Pasti anda akan mengeluh dan rasa kurang keyakinan diri, bila wajah nampak kusam dan tidak berseri. Bahkan, ia juga boleh mempengaruhi mood anda untuk bekerja. Betul tak? Saya dulu macam tulah juga, semasa bekerja. Sebab itu, kalau tengok ramai wanita yang sanggup membeli apa jua jenis produk kecantikan, tidaklah hairan sangat. hehee.. semua orang nak kelihatan cantik. Sebab kecantikan adalah salah satu tip untuk menimbulkan rasa keyakinan diri yang tinggi.🙂

Tapi, hati-hati yer semua.. Tidak semua produk kecantikan itu selamat untuk di pakai.:)

Hari ini, saya nak berkongsi pengalaman pn. Adawiyah selepas 2 bulan mengamalkan set kecantikan Shaklee.🙂

ini adalah gambar sy consume shaklee dalam masa 2 bulan. Alhamdulillah, semuanya berjalan dengan lancar secara ringkasnya. saya sebenarnya tak delah mengalami masalah kulit. Tapi kulit saya agak dull sebelum saya consume shaklee. sekarang saya keluar pun tak payah make-up tebal. Hanya letak blusher dan lip gloss je. Kalau rajin sikit letak lah krim asas tu.🙂

slide 6

 

Nak tahu vitamin apa yang pn Adawiyah ni ambil? Inilah dia..🙂

 

set wajah ayu

p.s: Berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai vitamin Shaklee dan membuat pesanan?

___________________________________________________________

Berminat untuk mencuba dan membuat pesanan produk Shaklee. Kini, pembelian produk Shaklee tersangatlah mudah. Dengan hanya klik button di bawah, anda sudah boleh membuat pembelian secara online seperti mana anda membeli di zalora.com atau lazada.com. Hanya dengan menggunakan kad kredit atau kad debit yang ada logo Mastercard atau Visa, semuanya menjadi mudah dihujung jari anda.🙂

 

PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534 
  • Email : Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR MENJADI SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook ”

daftar ahli shaklee

Saya amat berbesar hati sekiranya anda sudi meninggalkan komen dan link contact anda kerana saya pasti membaca dan menjawabnya nanti. Terima kasih!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s