Testimoni Set Kecantikan Kulit Shaklee 3

Assalamualaikum semua,

Semakin hangat pula set kecantikan shaklee ini. Setiap hari pasti ada sahaja customer yang menyampaikan rasa kegembiraan mereka. Seronok pula bila mendengar diaorang sangat berpuas hati dengan vitamin yang mereka ambil.

Antara testimoni customer shaklee adalah:

Assalam… selamat petang geng GBS. Sebelum ni dok tengok je testi orang. So ari ni nk share testi saya plk la. hehe.. saya ni ada masalah jerawat, parut-parut jerawat, stretchmark lps bersalin, resdung dan mcm2 lagi mslh intim wanita. saya dok google produk yg terbaik utk masalah2 saya ni. mmg mcm2 bnd sy mkn, mcm2 produk muka sy dok cube tp sumenye mcm xde hasil. duit plk makin lama makin kering. hehe.. saya tertarik dgn 1 akak ni slalu promot shaklee, sy pun try SET D (VITAMIN C + VITAMIN B COMPLEX + VITAMIN E) + ALFALFA. berkat makan dengan konsisten dan displin, alhamdulillah masalah kulit saya dapat diatasi. even tgh period pun jerawat x naik dah. klau naik pun cpt je kecut, parut2 muke still ada tp dah x merah mcm dlu lagi. masalah resdung saya juga alhamdulillah da beransur kurang. nk makan seafood pun xpyh la pk byk kali, balun je apa yg ada. hehee.. sbb saya yakin dengan keberkesanan alfalfa. hihi.. yang penting, minum 2-3 liter air sehari supaya nutrien dapat diserap pada kadar optimum. sebenarnya, kecantikan kulit ni bermula dari dalam, even kite pki produk mahal utk muke tp dalaman kite penuh dgn toksin mmg xkan berhasil. itu bgi pandangan saya la. dulu saya cuma pelanggan je tapi sekarang da jadi dealer kerana saya yakin dgn shaklee.

– Pn Safura’s Biz

Vitamin yang Pn Safura ambil adalah:

set wajah ayu

 

p.s: Berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai vitamin Shaklee dan membuat pesanan?

___________________________________________________________

Berminat untuk mencuba dan membuat pesanan produk Shaklee. Kini, pembelian produk Shaklee tersangatlah mudah. Dengan hanya klik button di bawah, anda sudah boleh membuat pembelian secara online seperti mana anda membeli di zalora.com atau lazada.com. Hanya dengan menggunakan kad kredit atau kad debit yang ada logo Mastercard atau Visa, semuanya menjadi mudah dihujung jari anda.🙂

 

PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534 
  • Email : Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR MENJADI SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook ”

daftar ahli shaklee

Saya amat berbesar hati sekiranya anda sudi meninggalkan komen dan link contact anda kerana saya pasti membaca dan menjawabnya nanti. Terima kasih!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s