Set Kecantikan Shaklee: Projek Memikat Hati Suami..

Assalamualaikum semua,

Apa khabar hari ni yer? Sebelum saya bercerita lebih panjang, buat rakyat Perak, takziah saya ucapkan di atas kemangkatan baginda Sultan Azlan. Semoga baginda di tempatkan di tempat golongan orang yang soleh.. ameen..

Al-fatihah..

Bagi mana-mana yang plan nak memikat suami tu, meh cuba ambil set kecantikan shaklee. Sekali muka dah licin macam umur belasan tahun, pasti suami tak nak pandang perempuan lain dah. hehhee..

Vitamin yang terdapat di dalam set kecantikan shaklee adalah:

 

set wajah ayu

Set D terdiri dari: Sustained Release Vita-C plus, Vitamin E & B Complex

1. Sustained release vita-C Plus 500 mg

  • Merangsang pembentukan kolagen yang merawat kedutan. Mencantikan kulit dan melambatkan penuaan.
  • Rp: RM 92.50

2. B Complex

  • Membantu pembinaan sel-sel baru. Mengurangkan tekanan dan menyahkan toksik di dalam badan.
  • Rp: RM 53.75

3. Energizing Soy Protein

  • Asid amino yang baik untuk adalah kunci kepada kulit wajah yang cantik. Ia merangsang kepada pembentukan kulit dan otot yang sihat.
  • Rp: RM 150.00

4. Vita-E Complex

  • Melambatkan penuaan dan mengurangkan kesan garis halus, parut, jerawat dan bintik di muka.
  • Rp: RM 149.00

 

Testimoni Pengguna Set Kecantikan Shaklee

 

 

 

p.s: Berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai vitamin Shaklee dan membuat pesanan?

___________________________________________________________

Berminat untuk mencuba dan membuat pesanan produk Shaklee. Kini, pembelian produk Shaklee tersangatlah mudah. Dengan hanya klik button di bawah, anda sudah boleh membuat pembelian secara online seperti mana anda membeli di zalora.com atau lazada.com. Hanya dengan menggunakan kad kredit atau kad debit yang ada logo Mastercard atau Visa, semuanya menjadi mudah dihujung jari anda.🙂

 

PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534 
  • Email Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR MENJADI SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook ”

daftar ahli shaklee

Saya amat berbesar hati sekiranya anda sudi meninggalkan komen dan link contact anda kerana saya pasti membaca dan menjawabnya nanti. Terima kasih!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s