TESTIMONI: Jom Hilangkan Eye Bag Yang Hodoh .. :)

Assalamualaikum semua, Hari ni saya nak berkongsi beberapa testimoni daripada pelanggan kami yang telah mengambil vitamin shaklee untuk tujuan kecantikan. Jom tengok sama-sama..🙂

“Dulu saya comot je. Muka tak berseri. Sekarang tidak lagi. Muka semakin berseri,jeragat mula pudar dan kulit cantik serta lembut.Tiada lagi kulit kering”- Dilla

 

“Dulu muka comot dan kusam, baru sebulan ambil VIT E, B COMP dan VIT C muka semakin berseri. Eye bag pun semakin berkurang. Teruja dengan perubahan ini sebab ramai yang tegur.Kulit pun semakin lembut”…kata Juju Comey  .

 

Photo: TESTIMONI SET CANTIK<br /><br /><br />
===============<br /><br /><br />
"Dulu muka comot dan kusam, baru sebulan ambil VIT E, B COMP dan VIT C muka semakin berseri. Eye bag pun semakin berkurang. Teruja dengan perubahan ini sebab ramai yang tegur.Kulit pun semakin lembut"...kata Juju Comey</p><br /><br />
<p>Tak teringin ke nak CANTIK dan MUKA BERSERI2?? Kalau nak, cubalah set ni. Berminat pm Dilla 0197270181

p.s: Berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai vitamin Shaklee dan membuat pesanan?

___________________________________________________________

Berminat untuk mencuba dan membuat pesanan produk Shaklee. Kini, pembelian produk Shaklee tersangatlah mudah. Dengan hanya klik button di bawah, anda sudah boleh membuat pembelian secara online seperti mana anda membeli di zalora.com atau lazada.com. Hanya dengan menggunakan kad kredit atau kad debit yang ada logo Mastercard atau Visa, semuanya menjadi mudah dihujung jari anda.🙂

 

PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534 
  • Email Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR MENJADI SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook ”

daftar ahli shaklee

Saya amat berbesar hati sekiranya anda sudi meninggalkan komen dan link contact anda kerana saya pasti membaca dan menjawabnya nanti. Terima kasih!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s