VITAMIN PELANGSING BADAN SHAKLEE

Bismillah..

Assalamualaikum semua..

Masih ramai lagi yang belum bertemu dengan produk yang sesuai untuk menurunkan berat badan? Hari ini, saya nak share satu berita gembira, daripada salah seorang customer slimming set shaklee..🙂

Sangat awesome! Start gunakan Shaklee bermula Februari 2013 (baru lagi la). Dalam tempoh 6 bulan, beliau berjaya turunkan berat sehingga 25kg!!

Jom kita baca cerita puan Musliana.

“Shaklee merubah impian menjadi kenyataan……

Masalah kegemukan memang menghantui diri saya sejak dari zaman remaja hinggalah kepada umur 30 an ni….Pelbagai ubat-ubatan, murah dan mahal telah saya cuba…termasuk slimming center yang memakan ribuan ringgit….berat memang la turun tapi sekejap jer, bila makan je berat naik balik…sampai saya jadi takut hendak makan….susah hati….tekanan darah tinggi pun melambung2 bila badan naik ni…..tapi sekarang semua tu takde masalah lagi…Shaklee telah menjadi penyelamat kepada saya……Herblax, Alfafa, Omega, Lecithin dan esp membuatkan saya sentiasa tersenyum……sambil slimkan badan kulit pun jadi cantik……ubat darah tinggi pun saya dah tak ambil lagi sejak ambil supplement ni……toxin dalam badan pun dah takde…….walaubagaimanapun saya masih belum berpuas hati dengan berat ni lagi…..insyaAllah, dengan Shaklee saya tak perlu risau lagi……berat 89 tapi saya hilang inci yang sangat banyak…..Alhamdulillah…….”

Inilah gambar Puan Musliana sebelum dan selepas.

Awesome kan? Beliau hanya amalkan Herblax, Alfalfa, Omega Guard, Lecithin dan ESP.

Ok, jom kita tengok info setiap satu produk yang diamalkan oleh Puan Musliana.

(Sumber: Shaklee)

Herblax – Herblax Shaklee didatangkan dengan kombinasi herba yang telah digunakan secara tradisional untuk melegakan sembelit dan meningkatkan proses pencernaan secara lawas.*Bagi menangani kesulitan membuang air besar, Herblax yang lembut boleh membantu.

Produk ini mengandungi alfalfa (Medicago sativa). Individu yang menghidap lupus eritematosus sistemik (SLE) perlu meminta khidmat rundingan pakar sebelum mengambil produk ini.

*Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan.

Alfalfa – Alfalfa merupakan pusat pengumpulan segala nutrien. Akar tunjangnya yang mengunjur sedalam enam meter ke bawah mampu menyerap pelbagai zat dan mineral daripada mendapan di dalam tanah, sementeara daunnya mengumpul klorofil yang banyak melalui proses fotosintesis semulajadi. Alfalfa mengandungi vitamin A, C dan E serta kalsium, potasium, fosforus dan zat besi.

Fungsi Alfalfa untuk kurus:

– Baik untuk perubahan patologi di dalam usus dan perut. – Memperbaiki masalah saluran penghadaman seperti kembung, hyperacidity, ulser gastrik, hepatitis dan sembelit.

– Menyingkirkan lemak dan kolestrol – kajian klinikal terbukti bahawa penggunaan jangka panjang daripada alfalfa akan menghapuskan lemak, mengurangkan kolestrol, mencegah penyakit jantung, strok dan darah tinggi. Hanya Alfalfa mengandungi saponin, seperti span yang bertindak sebagai serat yang menyerap kolestrol.

** Produk ini mengandungi alfalfa (Medicago sativa). Individu yang menghidap lupus eritematosus sistemik (SLE) perlu meminta khidmat rundingan pakar sebelum mengambil produk ini.

Omega Guard – Asid Dokosaheksanoik (DHA) dan Asid Eikosapentanoik (EPA) merupakan asid lemak 3 yang ditemui dalam ikan laut dalam. DHA dan EPA dipercayai mampu mengurangkan keradangan, menggalakkan fungsi otak, sistem saraf dan fungsi mata yang perlu diperolehi melalui pemakanan.

Shaklee OmegaGuard merupakan makanan tambahan yang mengandungi minyak ikan.

Satu hidangan OmegaGuard menyediakan 1000mg asid lemak omega 3 termasuk DHA dan EPA.

Bagaimana pula Omega boleh membantu dalam proses penurunan berat badan?  Klik di SINI.

Lecithin – Lecithin berfungsi untuk memecahkan lemak-lemak degil badan kita. Lecithin dikenali sebagai ‘pengemulsi semulajadi’ kerana ia mempunyai kesan melekat pada lemak dan membantu lemak terapung dalam darah seterusnya mencegah lemak dari melekat di dinding membran. Kalau anda nak tahu, lecithin ni tak boleh dihasilkan oleh badan, tetapi ianya sangat diperlukan oleh badan kita.

ESP  – Serbuk ESP Shaklee merupakan sumber protein soya terbaik. ESP menyediakan 14 gram protein soya bukan-GMO berkualiti tinggi dengan semua asid amino yang tubuh anda perlukan bagi proses sintesis protein termasuk sembilan asid amino penting. Berbanding protein daripada sumber daging, telur dan tenusu, ESP adalah rendah lemak dan bebas laktosa dan kolesterol.

Shaklee ESP:
• Menyediakan tenaga berkekalan dan membantu menahan rasa lapar kerana bekalan sumber tenaga yang konsisten.
• Protein soya membantu mengurangkan kolesterol.
• Mengandungi lima vitamin B penting, separuh daripada keperluan kalsium harian, dan soya isoflavones. Kajian menunjukkan yang soya membantu dalam mengawal kestabilan hormon semasa tempoh putus haid.*
• Protein soya bukan-GMO ini dihasilkan di bawah satu Program yang digelar Identity Preservation Program (IPP), di mana kacang soya dipantau dan dijaga dengan teliti dari proses menanam hinggalah saat pemprosesannya.

____________________________________________

Berminat untuk mencuba dan membuat pesanan produk Shaklee. Kini, pembelian produk Shaklee tersangatlah mudah. Dengan hanya klik button di bawah, anda sudah boleh membuat pembelian secara online seperti mana anda membeli di zalora.com atau lazada.com. Hanya dengan menggunakan kad kredit atau kad debit yang ada logo Mastercard atau Visa, semuanya menjadi mudah dihujung jari anda.🙂

 

PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534 
  • Email Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR MENJADI SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook ”

daftar ahli shaklee

42 thoughts on “VITAMIN PELANGSING BADAN SHAKLEE

  1. Though fasting is required throughout Ramadan, some Muslims may find they
    are unable to fast due to health reasons.
    However, two white-flowered hibiscus species, namely
    Hibiscus arnottianus and Hibiscus waimeae are believed to be
    native to Hawaii. Yes competitiveness in the gaming console
    and gaming industry at significant is very fierce.

    Like

  2. Hi there! I could havve sworn I’ve been to this site before but after going through many of the posts
    I realied it’s new to me. Nonetheless, I’m
    definitely delighted I came across it and I’ll be book-marking it and
    checking back often!

    Like

  3. Nice post. I used to be checking continuously this blog and
    I amm inspired! Extremely useful info specially the final part🙂 I take
    care of such information a lot. I was looking for
    this particular information for a long time. Thanks and good luck.

    Like

  4. Very good site yyou have here but I was wanting to know if
    you knew of any message boards that cover the same topics talked about in this article?
    I’d reaoly like to be a part oof communitty where I can geet comments from other experienced people that share the
    same interest. If you havge any suggestions,
    please let me know. Thanks a lot!

    Like

  5. whoah thiis blog is excellsnt i really like studdying
    your posts. Keeep upp the great work! You realize, lots of individuals are searching round for thhis info, you can aid them greatly.

    Like

  6. Have youu ver thought abouut writing an ebook or guest autoring on other sites?
    I have a blog centered onn the same topics you discuss and would
    love to have you share some stories/information. I know my subscribers would appreciate your work.
    If you are even remotely interested, feel ffree to send me an e-mail.

    Like

  7. For instance, teenagers can’t get pregnant, you can’t just turn off the nude
    blur, and more. If someone is blown up, be a champ and revive them.
    No Install Required: This type of program is 100%
    remote.

    Like

  8. Superb blog you have here but I was curious about if you knew of any
    community forums that cover the same topics talked about in this article?
    I’d really like to be a part of group where I can get suggestions from other knowledgeable people that
    share the same interest. If you have any recommendations, please let
    me know. Thanks a lot!

    Like

  9. Hey there excellent website! Does running
    a blog like this require a massive amount work? I’ve no expertise in coding but I
    was hoping to start my own blog soon. Anyhow, if you have any recommendations or tips for
    new blog owners please share. I understand this is off
    topic however I simply wanted to ask. Kudos!

    Like

  10. I have been browsing on-line more than three hours nowadays, yet I never
    discovered any fascinating article like yours.
    It is beautiful price sufficient for me. In my opinion, if all web owners
    and bloggers made good content material
    as you did, the web might be much more helpful than ever before.

    Like

  11. Admiring the commitment you put into your site and detailed information you
    provide. It’s awesome to come across a blog every once in a while
    that isn’t the same outdated rehashed information. Great read!

    I’ve saved your site and I’m adding your RSS feeds to my Google account.

    Like

  12. Thanks for the marvelous posting! I really enjoyed reading it, you are a great author.I
    will make sure to bookmark your blog and definitely will come
    back sometime soon. I want to encourage you to ultimately continue your great
    posts, have a nice holiday weekend!

    Like

  13. Wow, awesome weblog structure! How long have you been running a blog for?
    you made running a blog glance easy. The total glance of
    your site is great, let alone the content material!

    Like

  14. You really make it seem so eaasy with your presentation owever I finbd
    this topic to be actually something that I think I’d
    never understand. It sort of feels too complicated and
    very wide for me. I am having a loolk forward to your subsequent submit, I’ll try
    to get thhe dangle of it!

    Like

  15. Sometimes, this mode is simply called Close Up and is denoted by a flower icon on your camera.
    At first of all you need to buy a domain name and then you need to
    buy website hosting. We offered you Virus Complete
    test for FM 2013 Key Generator, so make certain that Soccer Manager 2013 CD Key
    Generator is free of viruses.

    Like

  16. With the push of a single button, a user will be able to launch a series of complicated commands.
    In the present day We’re the right to contact most people close to hay day
    hack and even principe, the explanations these aren’t actually exasperating but yet very dangerous, solutions to individually keep on being rigorous in order
    to avoid these people. We have preventive measures in place to assure
    that problems that arise frequently are kept in check.

    Like

  17. 99% of these websites are offering out dated and old software written in Java.
    Well first off people realize this is Pay – Pal, one of the
    most trusted online banking sites out there that people use on the daily basis for all of their personal
    or business needs. However, if another user with Administrator privileges then accesses these same servers and re-enables the Guest Account for any reason, you will then be left exposed.

    Like

  18. With the push of a single button, a user will be
    able to launch a series of complicated commands. When discovered,
    just about every golden egg shows the particular purpose, too.
    The game begins to develop throughout popularity through This summer regarding 1986 it really is hard-wired to the Apple 2 and also Commodore
    64.

    Like

  19. Facebook has faced criticism for their unannounced
    website changes which made private personal data public
    without warning or approval. There is a link at the end of
    this article to a page with hacks for two more inexpensive units sold through Wal-Mart.

    It’s more of the same decent gameplay with a
    great visual upgrade and a pretty cool overhaul of the class and progression system.

    Like

  20. 99% of these websites are offering out dated and old software written in Java.
    Sometimes you may forget to log out safely and this can be a very hard thing to do.

    So, just with some nominal monthly fee, the organizations handover
    all their essential IT operations parts like; backup, updates, security practices to their
    cloud provider.

    Like

  21. Using the tool, you will be able to find out exactly what information on your site is being indexed by the search engine crawlers.
    It’s not a secret that purchasing share in the stock market
    is really a risky business. The game begins to develop throughout popularity through This summer regarding 1986 it really is hard-wired to the Apple 2
    and also Commodore 64.

    Like

  22. Prior to shopping online, it is important that you check your computer to see if its antivirus software is updated.
    Step6: Reboot computer and login to the locked PC without password.

    This guide will focus on Combat path with some points mixed into other two
    trees to support the main talent.

    Like

  23. This will also satisfy your sweet tooth and if afterwards you still
    have the need for something sweet you can get some sugar free chewing gum, this way
    you avoid high calorie sweets and get loads of vitamins from the fruit.

    Our own desires to tickle our fancies has become the disease that
    makes us the true Zombies. They are there though and can be fun to see a Sim improve
    in them.

    Like

  24. Woah! I’m really loving the template/theme of this website.
    It’s simple, yet effective. A lot of times it’s hard to get that “perfect balance” between user friendliness
    and visual appeal. I must say you have done a amazing job with this.
    Also, the blog loads extremely quick for me on Chrome.
    Exceptional Blog!

    Like

  25. Hey! Someone in my Myspace group shared this site with
    us so I came to take a look. I’m definitely enjoying the information. I’m book-marking
    and will be tweeting this to my followers! Exceptional blog and excellent style and design.

    Like

  26. I feel that is among the so much significant information for me.
    And i’m satisfied studying your article. However want to remark on some normal issues, The site style is great, the articles is in point of fact
    great : D. Good process, cheers

    Like

  27. Cancer Be sure you are obtaining sufficient rest
    and studying much more about what wholesome
    eating. In astrology, this card is represented
    by Libra, the symbol of which is a pair of scales.
    Finding a tarot card master is not an easy job.

    Like

  28. Hey I know this is off topc but I wass wondering if you
    knew of any widgets I could add to my blog that automatically tweet
    myy newest twitter updates. I’ve been looking for a plug-in like
    this for quite some time and was hoping maybe you would have some
    experience with something like this. Please let me know if you run into anything.

    I truly enjoy reading your bkog and I lookk forward too your new
    updates.

    Like

Saya amat berbesar hati sekiranya anda sudi meninggalkan komen dan link contact anda kerana saya pasti membaca dan menjawabnya nanti. Terima kasih!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s