Benefits After Registration Membership

Kelebihan Menjadi Shaklee Membership

 

Buat anda yang penggemar mengambil vitamin makanan tambahan Shaklee, anda adalah sangat-sangat digalakkan untuk menyertai saya menjadi ahli Shaklee. Ye lah kan, alang-alang dah membeli dengan kerap setiap bulan kan?🙂

Selain cash back yang confirm dapat setipa bulan (bagi pembelian minima 150 points – share beli 4 tin ESP, dah boleh dapat point ni), ada beberapa lagi kelebihan menjadi ahli Shaklee yang pasti anda suka.

Diskaun Sehingga 20 Peratus Bagi Setiap Vitamin

– Membeli-belah dengan harga ahli (diskaun 12%-20% dari harga runcit). Diskaun sehingga 20 peratus ni adalah harga eksklusif iaitu harga ahli shaklee. Boleh kongsikan faedah ini bersama-sama keluarga ataupun rakan-rakan anda. Tapi, lagi bagus kalau ajak keluarga dan rakan-rakan anda untuk turut menyertai Shaklee bersama anda juga.🙂

Pesanan Secara Online

– Membuat pesanan secara online diwww.shaklee2u.com.my, 24/7. Jadi, jika anda sibuk bekerja di waktu siang, anda masih lagi berkesempatan untuk shopping vitamin Shaklee di sebelah malam, dengan mudah dan cepat.🙂

Cash Back

– Mengumpul points (UV) yang akhirnya ditukar kepada wang tunai apabila mencapai syarat yang ditetapkan. Bila anda dah capai certain point (minima 150 uv), anda sudah layak untuk mendapat cash back dari Shaklee. Point ini dikumpul secara bulanan. Setiap bulan akan reset dan di kira semula. Jadi, setia bulan lah anda akan mendapat “part-time income”.

RM30 pun kira income tau. Sapa nak bagi free RM30?

Zaman sekarang, harga barang mencanak naik ni, RM30 bolehlah beli sekilo ayam dengan sedikit ikan dan sayur. Sekilo udang mungkin tak lepaslah.. hehee

Kalau anda beli setiap bulan vitamin Shaklee dari pengedar, tanpa mendaftar menjadi ahli Shaklee, yang dapat “part-time income” tu, hanyalah pengedar tu. Anda dapat apa?🙂

Kalau anda nak mendaftar untuk kegunaan sendiri je pun saya terima. Tak perlu buat bisnes.

Tapi, kalau nak mendaftar sebab nak berbisnes Shaklee pun, saya terima dengan tangan terbuka. Banyak ilmu yang nak dicurahkan.🙂

Group Tertutup Facebook

Dalam Group Tertutup Lady Boss, Supermom, Gojes Rich & Jutawan A2M, ada banyak perbincangan mengenai kesihatan, nutrisi dan pemakanan. Group kami pula terdiri dari pelbagai latar belakang perubatan seperti doktor, ahli farmasi, dietition dan nutritionist.

Jadi tak perlu risau kalau sertai Shaklee dengan saya. Selain saya berikan cara makan setiap vitamin dengan betul, group ini juga membantu kita untuk memahami masalah kesihatan kita.
Apa lagi? Jadilah ahli sekarang.

Cara Daftar Jadi Ahli

Mudah saja nak daftar jadi ahli Shaklee. Hanya perlukan bayaran RM75 (WM) atau RM85 (EM), itu sahaja.🙂

 

Cepat daftar bersama saya sekarang.!

Atau boleh isikan form “Saya Nak Jadi Ahli”

 

_________________________________________________

Berminat untuk mencuba dan membuat pesanan produk Shaklee. Kini, pembelian produk Shaklee tersangatlah mudah. Dengan hanya klik button di bawah, anda sudah boleh membuat pembelian secara online seperti mana anda membeli di zalora.com atau lazada.com. Hanya dengan menggunakan kad kredit atau kad debit yang ada logo Mastercard atau Visa, semuanya menjadi mudah dihujung jari anda.🙂

 

PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534 
  • Email : Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR MENJADI SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook ”

daftar ahli shaklee

 

One thought on “Benefits After Registration Membership

Saya amat berbesar hati sekiranya anda sudi meninggalkan komen dan link contact anda kerana saya pasti membaca dan menjawabnya nanti. Terima kasih!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s