Alfalfa Bukan Sekadar Untuk Milk Booster

 

 

0b95d-alfalfacomplex

 

 

 

 

 

 

 

 

bagi ibu-ibu yang pengamal tegar vitamin shaklee ni, pasti tahu apa dia alfalfa. Namun, yang sedihnya, ramai yang fikir alfalfa ni cuma untuk wanita je. Sebenarnya, alfalfa ni juga boleh diambil oleh lelaki tau. Alfalfa ni banyak sangat manfaatnya, selain untuk milk booster.

Manfaat Alfalfa Complex Shaklee 

  • bertindak sebagai antihistamin
  • membantu sistem penghadaman
  • kaya dengan serat dan mineral, membuatkannya sangat sesuai untuk pesakit kencing manis
  • membantu merendahkan kolesterol
  • bertindak sebagai anti-tumor
  • bertindak sebagai anti-bakteria
  • Baik untuk mereka yang ada gastrik,
  • sesuai untuk mereka yang ada sakit sendi
  • dan banyak lagi.. Kalau rasa macam badan banyak angin tu, baik telan alfalfa 3 biji cepat-cepat. Kena amalkan 2-3 hari, insha Allah, boleh terasa badan macam ringan je.. hehee

Berminat???

Nak tahu berapa harga Alfalfa ni? Murah je. Kalau anda rasa nak beli untuk keluarga kecil, boleh je ambil Alfalfa small yang ada 330 biji tu. Kalau nak ambil Alfalfa Large yang ada 700 biji tu pun boleh. Lagi jimat.🙂

Alfalfa small = RM53.75 (not included postage) ; Alfalfa Large = RM97.50 (not included postage).

____________________________________________________________

Berminat untuk mencuba dan membuat pesanan produk Shaklee. Kini, pembelian produk Shaklee tersangatlah mudah. Dengan hanya klik button di bawah, anda sudah boleh membuat pembelian secara online seperti mana anda membeli di zalora.com atau lazada.com. Hanya dengan menggunakan kad kredit atau kad debit yang ada logo Mastercard atau Visa, semuanya menjadi mudah dihujung jari anda.🙂

 

PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534 
  • Email : Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR MENJADI SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook ”

daftar ahli shaklee

 

2 thoughts on “Alfalfa Bukan Sekadar Untuk Milk Booster

  1. Learn

    […]just beneath, are a lot of completely not connected web pages to ours, having said that, they’re certainly really worth going over[…]

    Like

  2. Web

    […]Every after inside a when we opt for blogs that we study. Listed below would be the most current web pages that we decide on […]

    Like

Saya amat berbesar hati sekiranya anda sudi meninggalkan komen dan link contact anda kerana saya pasti membaca dan menjawabnya nanti. Terima kasih!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s