SHAKLEE ESP: Sebagai Milk Booster Dan Kulit Cantik

Shaklee ESP, atau nama penuhnya Energizing Soy Protein adalah satu produk istimewa yang menjadi sebutan bukan saja ibu-ibu menyusu dan nak cantik, malah juga segenap lapisan yag mementingkan kesihatan secara keseluruhan.

Pengambilan protein adalah penting bagi ibu menyusu, bukan sahaja untuk penyusuan tapi juga ia penting untuk :-

  • Kawalan berat badan
  • Mengelakkan kelaparan di waktu-waktu di luar masa makan
  • Mencukupkan keperluan protein kerana semasa mengandung dan menyusu, keperluan protein meningkat

Protein dari tumbuhan dikatakan lebih baik dari protein dari haiwan kerana ia kurang lemak dan tiada kolesterol pada tumbuhan.

Bagi mereka yang ingin mengawal berat badan, pengambilan protein penting kerana ia menjaga otot badan yang penting dalam pembakaran lemak. Kekuranganp protein boleh menyebabkan otot menjadi rosak, tidak anjal, kendur, sekaligus menjadikan proses pembakaran lemak tidak berlaku dengan baik.

Oleh itu, ramai yang yang tidak kurus-kurus meskipun cuba berdiet. Malah, bagi ibu menyusu, hasrat untuk diet agak kurang sesuai kerana penyusuan memerlukan kalori yang lebih, dan ibu menyusu juga memiliki sahabat setia – selalu lapar!

Cubalah Shaklee ESP ni, sangat sesuai untuk ibu menyusu, malah dapat 3 dalam 1 ===> milk booster, pengawalan berat badan, dan kulit yang cantik!

soy protein

Adakah sama ESP Shaklee dengan soya jenis lain?

Tidak sama samasekali. ESP Shaklee adalah isolated soy protein yang diperbuat dari non-GMO soy. Baca sini untuk faedah dan kebaikan ESP Shaklee.

Dapatkan Energizing Soy Protein Shaklee hari ni, protin soya terbaik, sesuai juga untuk dijadikan minuman harian. Jangan risau nak ambil soya ya. Kajian terhadap wanita-wanita di China menunjukkan soya tidak memberi kesan kepada kanser payudara.

Place your order now!

____________________________________________________

Berminat untuk mencuba dan membuat pesanan produk Shaklee. Kini, pembelian produk Shaklee tersangatlah mudah. Dengan hanya klik button di bawah, anda sudah boleh membuat pembelian secara online seperti mana anda membeli di zalora.com atau lazada.com. Hanya dengan menggunakan kad kredit atau kad debit yang ada logo Mastercard atau Visa, semuanya menjadi mudah dihujung jari anda.🙂

 

PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534 
  • Email : Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR MENJADI SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook ”

daftar ahli shaklee

Saya amat berbesar hati sekiranya anda sudi meninggalkan komen dan link contact anda kerana saya pasti membaca dan menjawabnya nanti. Terima kasih!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s