Pengalaman Mengandung Bersama Vitamin Shaklee

Assalamualaikum semua,

Apa khabar hari ni yer? Anda sekarang ni tengah mengandung tak? isteri ke, kakak atau adik ke, kawan-kawan ke.. jiran tetangga ke.. hehee.

Saya kalau baca testimoni sahabat-sahabat yang mengambil shaklee ni, kena pulak masing-masing terasa perbezaan sebelum dan selepas, memang excited sangat nak share dengan pembaca semua. Ye lah kan, benda baik.. mesti lah nak share.. sebab itu salah satu tanda kita bersyukur dengan nikmat Allah.. hehee.

Hari ini saya nak share berita gembira dari seorang ibu yang sedang hamil 6 bulan, yang excited sangat sebab takde mengalami masalah morning sickness yang teruk, kaki kejang semalaman dan paling penting, kesan stretch mark pun tak ada.. hehee

Jom baca apa kata Pn. Mareeya Muda.🙂

MY REAL TESTIMONY
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~PERBEZAAN MENGANDUNG PERTAMA & KEDUASkang kandungan Saya dah masuk 23mggu… Kira dah nak masuk 6 bulan…. Sy alami perbezaan yg ketara antara mengandung sekarang & yg pertama dlu…1st pregnant : sy blom kenal shaklee… Sy makan vitamin klinik kerajaan which is ade folik asid, b complex, iron tablet & Vit c…. Tp sy bukan jenis yg compliance sgt… Salu sy skip ubat² klinik ni…hihi…Sy slalu minum susu dutch lady & fresh milk… Sy x minum anmum sebab Misi klinik kata x bagus (sy pernah minum skali je.. Dah bli sekotak anmum coklat…then lepas Misi kata xelok terus sy stop)

Pregnant skang : sy makan full set shaklee untuk Ibu mengandung which is ade ESP, VITALEA, VITAMIN C, OSTEMATRIX, B COMPLEX…OMEGA sy akan start consume lepas 6 bulan nanti…. Sama mcm pregnant 1st dlu sy bkn la jenis compliance sgt… Hihi… Tapi sy lebih disiplin ckit banding pregnant 1st dlu… Susu sy jarang minum skang… Sgt jarang…

Pregnant 1st :
•• sy alami alahan sgt teruk… Lembikkk.. Sy salu ke emergency department… Kene cucuk masuk air… Kene masuk wad semalaman sbb hyperemesis gravidarum….(alahan teruk)… Saya salu MC sbb alahan teruk smpai salu geng² wad mengata.. (Tapi Ada aku kesah??? aku yg rase… Bukan hampa…hahaha)
•• Saya salu kene tangkap mengkarung sebab x cukup kalsium…alaaaa, kejang kaki tu…. Setiap malam sy menjerit pggil laki suruh tarik kaki… Haha.. Smpai dia kata, Awk ni Jgn la jerit mlm²..Kang ape plak org pk… Hahaha (ade aku kesah???)
•• seawal kandungan 5 bulan keluar stretch mark!!!! Byk!!! Hitam!!! Ya Allah..sgt stress.. Dr awal kehamilan sy sapu mcm²… Bio oil laa, myk Johnson laa.. Tapi ade jugak.. (Xdapat terima kenyataan).. N paling x best kesan stretch mark tu sy jd sgt gatallllll….. Tergaru² perut mcm monyet…hahaha
•• sy mudah letih, sakit pinggang…
•• sy alami keputihan yg teruk… (Sgt teruk smpai kene masuk pessari… Ok, Xnak cite byk bab ni)

2nd pregnant : 
•• alahan still ade.. Melepek jugak tp x seteruk yg 1st… Sy xpernah ke emergency department, xpernah masuk wad… & X PERNAH MC!!!
•• setakat ni dah 23 minggu, sy x pernah lagi kene tangkap mengkarung.. Kire mlm² xde la sy terjerit²… Hahaha
•• setakat ni masih xde stretch mark…. Xde lgsg.. Sy sapu minyak Johnson je..Hihi… So xde la tergaru² lagi mcm monyet..
•• sy lebih bertenaga of cozzzz
•• tiada langsung keputihan!!! Magic!!

Ok… Ni testimoni setakat ni.. Panjang lebarrr… Nti sy Kongsi lg testimoni smpai la lepas bersalin nanti…

___________________________________________________________________

Berminat untuk mencuba dan membuat pesanan produk Shaklee. Kini, pembelian produk Shaklee tersangatlah mudah. Dengan hanya klik button di bawah, anda sudah boleh membuat pembelian secara online seperti mana anda membeli di zalora.com atau lazada.com. Hanya dengan menggunakan kad kredit atau kad debit yang ada logo Mastercard atau Visa, semuanya menjadi mudah dihujung jari anda.🙂

 

PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534 
  • Email : Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR MENJADI SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook ”

daftar ahli shaklee

Saya amat berbesar hati sekiranya anda sudi meninggalkan komen dan link contact anda kerana saya pasti membaca dan menjawabnya nanti. Terima kasih!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s