Jana Pendapatan Lumayan Secara Part Time / Full Time

Alhamdulillah, sekarang ini pun, sebagai seorang surirumah, saya telah mengambil inisiatif, untuk menambah pendapatan secara part time. Saya berasa sungguh seronok bila di perkenalkan dengan Shaklee. Ini kerana dengan Shaklee, saya tidak perlu risaukan nak mencari orang sebagai downline. Tidak seperti MLM yang pernah saya join sebelum ni. Saya pasti, kalau anda tanya sesiapa sahaja, pasti mereka akan menjawab, kalau inginkan bonus yang lumayan dalam MLM, perlu pandai mencari downline. Tapi, bila saya di perkenalkan dengan Shaklee, Upline memberitahu saya, bahawa saya boleh mendapat bonus yang lumayan, tanpa perlu ada downline.. WOW…seronoknya...

Anda berminat ingin tahu, apa kelebihan yang ada di MLM Shaklee? Mari saya kongsikan bersama-sama anda, kelebihan yang saya dapat sebagai ahli Shaklee, sebab saya tahu, pasti ramai ibu-ibu atau bapa-bapa, adik-adik, kakak-kakak dan abang-abang kat luar sana, berminat untuk mengetahui kelebihan menjadi ahli Shaklee..Mendapat bonus tanpa perlu risaukan perlu adanya downline.. :-)

S – Anda berminat nak Join Shaklee, tapi masih tak tahu caranya?

J – Pertama sekali anda kena mendaftar sebagai ahli atau pengedar Shaklee.. Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk bayaran pendaftaran sebanyak RM65 ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM660) untuk mendapat keahlian percuma. Anda cuma perlu menghubungi saya (dan saya akan uruskan urusan pendaftaran) atau anda boleh pergi sendiri ke cawangan Shaklee dan mendaftar menggunakan ID saya, 887938 sebagai sponsor/upline.

S – Yuran Keahlian Shaklee

J – Pendaftaran ialah RM65 (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk mengambil member kit) dan tambahan RM10 untuk pos member kit (bagi Semenanjung Malaysia) dan RM20 untuk pos member kit (bagi Sabah/Sarawak). Jadi, jumlahnya ialah RM75 (SM) atau RM85 (SS) (Jika anda tidak pergi ambil sendiri kit dari cawangan Shaklee.

S – Tak perlu Maintain Point Dalam Shaklee

J – Sekiranya Cuma nak makan sendiri, tak perlu maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tapi kalau Cuma makan sendiri, share dengan saudara-mara, tak perlu risau nak maintain2 atau minimum purchase.
 
S – Tak Wajib membuat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian?
J – Benar, tak perlu maintain point atau wajib membuat pembelian.
S – Apa kelebihan menjadi ahli?
  1. Boleh membeli produk dengan harga ahli(15-20% diakaun) dan mengumpul point anda sendiri.
  2. Jika rajin berkongsi dengan point yang tertentu melayakkan kita menerima bonus dalam bentuk cash tanpa perlu mencari downline.
  3. Jika berminat untuk berbiz, ada kelas tertutup disediakan melalui blog tertutup khas untuk ini.
  4. Shaklee menawarkan Cash, Car (bonus kereta) dan Convention (local dan International-Umrah bg Muslim).
S – Apa kelebihan mendaftar ahli dengan Group Jutawan A2M?
  • Saya akan memberi tunjuk ajar secara percuma -pendedahan tentang CARA MARKETING ONLINE, RAHSIA BERJAYA DALAM BISNES ONLINE, INFO DAN CARA PENGAMBILAN PRODUCT, ASPEK TEKNIKAL DALAM MENGENDALIKAN FB serta banyak lagi.
  • Kelas tertutup juga disediakan khas untuk ini.
KERANA KAMI KOMITED UNTUK MEMBIMBING ANDA SEHINGGA BERJAYA

PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp : 011-3201 4534
  • Email : Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR MENJADI SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook”

 

daftar ahli shaklee

One thought on “Jana Pendapatan Lumayan Secara Part Time / Full Time

Saya amat berbesar hati sekiranya anda sudi meninggalkan komen dan link contact anda kerana saya pasti membaca dan menjawabnya nanti. Terima kasih!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s