Tag Archives: ubat untuk sakit gusi

COQ10 SHAKLEE Membantu Meningkatkan Kesuburan Suami

CoQ Health Plus ni cukup glamer dah sekarang.. Semua nak jaga kesihatan jantung masing-masing.. baguslah tu kan..hehee.. untuk pengetahuan anda, 1 kapsul CoQ Health Plus Shaklee = 28 cawan brokoli. Kalau anda dapat makan 28 cawan brokoli setiap hari, tak perlulah nak ambil vitamin ni.. tapi, larat ke? hehee.. Lagipun, CoQ10 banyak lagi manfaat nya tau.. :-)

Mungkin ramai lagi yang belum tahu manfaat CoQ10 ni.. Check it out.. :-)

1. Untuk kesihatan jantung

  • Rawatan dan pencegahan penyakit kardiovaskular, termasuk arterosklerosis (arteri tersumbat).
  • Mengurangkan kekerapan ‘angina episode’ dan menguatkan otot jantung
  • Tekanan darah pada penyakit dengan tekanan darah tinggi

2. Untuk Kanser

  • Doktor telah menggunakan CoQ10 untuk merawat kanser payudara dan kesihatan sokongan kepada pesakit yang menerima kemoterapi.

3. Penyakit gusi

  • CoQ10 juga telah digunakan dengan keputusan yang baik untuk merawat gejala distrofi otot dan penyakit gusi

4. Kesihatan mental

  • Kajian makmal menunjukkan bahawa pesakit Parkinson boleh mendapat manfaat daripada CoQ10 tambahan.

5. Rawatan obesiti

  • Kaajian menunjukkan bahawa supplemen CoQ10 boleh mengurangkan berat badan dan ia telah dicadangkan bahawa CoQ10 boleh memberi manfaat dalam rawatan pesakit dengan sindrom keletihan kronik.

6. Kesuburan

  • CoQ10 turut dikaitkan dengan peningkatan dalam jumlah sperma dan membantu kesuburan lelaki.

Jadi, jangan tunggu lagi.. Dapatkan CoQ10 melalui pengedar Shaklee SEKARANG!.

 ___________________________________________________________________

“Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit”

Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya.

shakleelogo

FATIMAH BT TONY
♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
♥ Contact No | Sms | Whatsapp : 019 – 854 0908
♥ Email : fatimah.vitashop@gmail.com

Sebagai Customer, Anda Layak Untuk Mendapatkan Keistimewaan Berikut, Exclusive Untuk Customer Kedai Vitamin Fatimah Sahaja:

❥ Exclusive Konsultasi PERCUMA secara berterusan selepas pembelian, bagi memastikan pengambilan vitamin adalah serasi & berkesan untuk customer
❥ Exclusive jemputan masuk ke “VIP Premium Client Support – Shaklee Exclusive Member” FB, berbincang serta berkongsi masalah semasa pengambilan vitamin, di samping perkongsian testimoni dari rakan-rakan pengguna Shaklee.
❥ Exclusive Jadual Pengambilan Vitamin akan di berikan selepas pembelian di buat, bagi memastikan customer mengambil vitamin dengan cara yang betul, sesuai dengan tujuan pengambilan agar ia lebih berkesan dengan cepat.

Shaklee adalah supplemen yang dipercayai lebih 50 tahun, ianya semulajadi, terbukti selamat & berkesan.

” Ingin menjana pendapatan 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya. Hanya buat bisnes secara online, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Exclusive Jutawan A2M Group di Facebook “

daftar ahli

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 495 other followers

%d bloggers like this: