Jana Pendapatan Lumayan Secara Part Time / Full Time

Alhamdulillah, sekarang ini pun, sebagai seorang surirumah, saya telah mengambil inisiatif, untuk menambah pendapatan secara part time. Saya berasa sungguh seronok bila di perkenalkan dengan Shaklee. Ini kerana dengan Shaklee, saya tidak perlu risaukan nak mencari orang sebagai downline. Tidak seperti MLM yang pernah saya join sebelum ni. Saya pasti, kalau anda tanya sesiapa sahaja, pasti mereka akan menjawab, kalau inginkan bonus yang lumayan dalam MLM, perlu pandai mencari downline. Tapi, bila saya di perkenalkan dengan Shaklee, Upline memberitahu saya, bahawa saya boleh mendapat bonus yang lumayan, tanpa perlu ada downline.. WOW…seronoknya…

Anda berminat ingin tahu, apa kelebihan yang ada di MLM Shaklee? Mari saya kongsikan bersama-sama anda, kelebihan yang saya dapat sebagai ahli Shaklee, sebab saya tahu, pasti ramai ibu-ibu atau bapa-bapa, adik-adik, kakak-kakak dan abang-abang kat luar sana, berminat untuk mengetahui kelebihan menjadi ahli Shaklee..Mendapat bonus tanpa perlu risaukan perlu adanya downline.. :-)

S – Anda berminat nak Join Shaklee, tapi masih tak tahu caranya?

J – Pertama sekali anda kena mendaftar sebagai ahli atau pengedar Shaklee.. Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk bayaran pendaftaran sebanyak RM65 ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM660) untuk mendapat keahlian percuma. Anda cuma perlu menghubungi saya (dan saya akan uruskan urusan pendaftaran) atau anda boleh pergi sendiri ke cawangan Shaklee dan mendaftar menggunakan ID saya, 887938 sebagai sponsor/upline.

S – Yuran Keahlian Shaklee

J – Pendaftaran ialah RM65 (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk mengambil member kit) dan tambahan RM10 untuk pos member kit (bagi Semenanjung Malaysia) dan RM20 untuk pos member kit (bagi Sabah/Sarawak). Jadi, jumlahnya ialah RM75 (SM) atau RM85 (SS) (Jika anda tidak pergi ambil sendiri kit dari cawangan Shaklee.

S – Tak perlu Maintain Point Dalam Shaklee

J – Sekiranya Cuma nak makan sendiri, tak perlu maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tapi kalau Cuma makan sendiri, share dengan saudara-mara, tak perlu risau nak maintain2 atau minimum purchase.
 
S – Tak Wajib membuat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian?
J – Benar, tak perlu maintain point atau wajib membuat pembelian.
S – Apa kelebihan menjadi ahli?
  1. Boleh membeli produk dengan harga ahli(15-20% diakaun) dan mengumpul point anda sendiri.
  2. Jika rajin berkongsi dengan point yang tertentu melayakkan kita menerima bonus dalam bentuk cash tanpa perlu mencari downline.
  3. Jika berminat untuk berbiz, ada kelas tertutup disediakan melalui blog tertutup khas untuk ini.
  4. Shaklee menawarkan Cash, Car (bonus kereta) dan Convention (local dan International-Umrah bg Muslim).
S – Apa kelebihan mendaftar ahli dengan Ummi Niena’s E-mart?
  • Saya akan memberi tunjuk ajar secara percuma -pendedahan tentang CARA MARKETING ONLINE, RAHSIA BERJAYA DALAM BISNES ONLINE, INFO DAN CARA PENGAMBILAN PRODUCT, ASPEK TEKNIKAL DALAM MENGENDALIKAN FB serta banyak lagi.
  • Kelas tertutup juga disediakan khas untuk ini.
KERANA KAMI KOMITED UNTUK MEMBIMBING ANDA SEHINGGA BERJAYA
______________________________________________________________________________

“Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit”

Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya.

shakleelogo

FATIMAH BT TONY
♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
♥ Contact No | Sms | Whatsapp : 019 – 854 0908
♥ Email : fatimah.vitashop@gmail.com

Sebagai Customer, Anda Layak Untuk Mendapatkan Keistimewaan Berikut, Exclusive Untuk Customer Kedai Vitamin Fatimah Sahaja:

❥ Exclusive Konsultasi PERCUMA secara berterusan selepas pembelian, bagi memastikan pengambilan vitamin adalah serasi & berkesan untuk customer
❥ Exclusive jemputan masuk ke “VIP Premium Client Support – Shaklee Exclusive Member” FB, berbincang serta berkongsi masalah semasa pengambilan vitamin, di samping perkongsian testimoni dari rakan-rakan pengguna Shaklee.
❥ Exclusive Jadual Pengambilan Vitamin akan di berikan selepas pembelian di buat, bagi memastikan customer mengambil vitamin dengan cara yang betul, sesuai dengan tujuan pengambilan agar ia lebih berkesan dengan cepat.

Shaklee adalah supplemen yang dipercayai lebih 50 tahun, ianya semulajadi, terbukti selamat & berkesan.

” Ingin menjana pendapatan 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya. Hanya buat bisnes secara online, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Exclusive Jutawan A2M Group di Facebook “

daftar ahli

About these ads

Tinggalkan Komen Atau Pendapat Anda Di Sini...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 495 other followers

%d bloggers like this: